Accommodatie

Ons gastverblijf is gerealiseerd in de houten schuur naast het woonhuis en heeft een eigen ingang. Alles is gelijkvloers. Het is geheel geïsoleerd en heeft zowel vloerverwarming als ook radiatoren. Het is recent verbouwd, douche en toilet zijn geheel nieuw.

Er is voldoende parkeerruimte binnen de erfgrens. Uw fietsen kunnen gestald worden in een afgesloten ruimte.

Het verblijf bevat, naast aparte douche en toilet, 2 ruimtes. U heeft de beschikking over een ingerichte keuken, compleet met een 2 pits kooktoestel, Senseo, een waterkoker, een koelkast en magnetron.

De andere ruimte is een zit-slaapkamer. We hebben gekozen voor 2 eenpersoonsbedden die beide voorzien zijn van een comfortabele en kwalitatief zeer goede “Emma”-matras. U heeft zelf de keus hoe u de bedden wilt plaatsen. In deze ruimte hebben we 2 gemakkelijke fauteuils om te relaxen. Ramen kunnen open gezet worden. Handdoeken en linnengoed is aanwezig.

Er is een sterke wifi verbinding. Via deze verbinding kunt u tv kijken/muziek luisteren op uw eigen tablet of telefoon.

U kunt op diverse plekken genieten van het buiten zitten. Achter de schuur is een veranda waar u, beschut, kunt genieten van het vrije uitzicht over het platteland. Tuinstoelen zijn aanwezig.

Uw huisdier is welkom, wel zien we ons genoodzaakt hiervoor extra schoonmaakkosten à € 25,00 inrekening te brengen. Roken is binnen niet toegestaan.